DESPRE NOI

Suntem MEDICAL ORTOVIT. Furnizori de “tehnologia care vindeca”.

 

Compania a fost fondata in 1997 si a crescut de la zero – zero angajati, zero cifra de afaceri.

 

Am inceput cu produse de osteosinteza, si – printre altele – am facut posibila introducerea produselor din aliaj de titan pe piata romaneasca. In lipsa standardelor unificate, pentru a realiza acest lucru a trebuit sa omologam 17 de tipuri de aliaje de titan, trecand inclusiv prin faza experimentala pe animale. Pas cu pas, produsele propuse de noi au fost recunoscute ca si superioare. Au aparut primii angajati si logistica. Totul inca avea loc intr-un apartament. Conditiile contractuale erau neclare, spitalele plateau foarte, foarte tarziu si fara nicio regula. A trebuit sa ne imprumutam de bani de unde niciodata nimeni n-ar trebui sa se imprumute… ca sa ne platim taxele (!!!) – altfel nu puteam participa la licitatii.

 

Istoria e lunga, dar intotdeauna cel mai greu este inceputul. Am mers inainte, aproape totul s-a reinvestit, zi de zi, an de an, si-acum avem un portofoliu vast, aproape cu totul necesar pentru tratamentul unui pacient ortopedic.

 

Echipa de peste 50 de oameni, trei birouri in tara, unul in Chisinau, sediu nou in constructie in Bucuresti. Dezvoltam gama de produse in permanenta, incercam sa ne asociem cu oameni mai valorosi decat noi ca sa putem progresa, ne informam cat mai mult si cautam sa facem ca pana la urma aceasta informatie sa ajute pacientii… caci despre asta este vorba. Despre “tehnologia care vindeca”.