Livrare si Retur

 

Politica de Livrare

Cine imi va livra produsele comandate?

Comenzile sunt livrate pe teritoriul Romaniei de Fan Courier.

Cat dureaza livrarea?

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri vor ajunge la destinatie intr-un interval de 1 – 5 zile. Comenzile facute vineri (dupa ora 12.00), sambata si duminica vor fi livrate luni sau marti. In perioada sarbatorilor si a campaniilor comerciale de tipul Black Friday, durata maxima de livrare a unei comenzi poate sa depaseasca cinci zile lucratoare. Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Cat costa transportul?

Pretul* transportului va fi urmatorul:

Pentru livrarea comenzilor in Bucuresti si localitati cu centru Fan Courier tariful standard este de 20.00 lei (TVA inclus).
Pentru comenzi ce depasesc 200 lei transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei

* Pretul transportului nu creste sau scade in functie de greutatea coletului .

* Pretul transportului va fi achitat exclusiv la curier la primirea coletului.

De ce nu am primit toate produsele comandate?

Exista mai multe motive pentru care nu ati primit toate produsele:

Este posibil ca anumite produse sa fie anulate. Atunci cand impachetam comanda dvs putem sa observam ca un produs nu este disponibil. Aceasta situatie este semnalata intr-un e-mail in care va informam de starea comenzii. De asemenea, veti fi contactat telefonic de un reprezentant Medical Ortovit inainte de a pregati coletul, pentru a primi confirmarea ca doriti livrarea partiala a comenzii.
O comanda poate fi livrata in mai multe transe si poate ajunge in perioade diferite. Unele produse pot fi in stoc atunci cand faceti comanda, altele pot fi indisponibile pentru moment. In acest caz costul transportului pe fiecare livrare va fi suportat de dvs.
Verificati pachetul in detaliu pentru a va asigura ca produsul lipsa nu este ascuns.

Daca ati verificat toate posibilitatile mentionate mai sus si bunurile inca lipsesc, contactati-ne la office@ortovit.eu, c.constantin@ortovit.eu, s.badea@ortovit.eu sau sunati la unul din numerele de telefon: 0731.493.261 / 0726.376.556

Ce fac daca comanda mea nu ajunge in timpul estimat?

Comanda poate intarzia maxim 24 ore fata de timpul de livrare standard (1 – 5 zile) din motive care tin de serviciul de curierat. Daca intre timp nu mai aveti nevoie de produse sau le-ati gasit in alta parte, putem activa procedura de retur, respectand regulile acestui proces.

Daca optez pentru plata ramburs voi avea taxe suplimentare?

Puteti opta pentru plata cu cardul de credit/debit, sau pentru plata in numerar. Pentru plata ramburs, nu se adauga nicio taxa suplimentara.

Returnarea produselor.

Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care dumneavoastra sau o parte terta indicata de catre dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati la adresa noastra postala: Str. Miron Costin nr. 8, sector 1, Bucuresti, cod postal 011098, adresa de e-mail office@ortovit.eu, Tel: (+40) 21 222.80.67 /68 /69 // Fax: (+40) 21 222.80.72

De asemenea puteti completa si transmite electronic formularul standard de retragere accesand urmatorul link. Va vom transmite fara intarziere (prin e-mail) confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a repecta termenul-limita de retragere este suficient sa ne trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Politica retur

Produsele care vor fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare cu cele pe care le-ati primit.

Nu vom accepta: produse al caror ambalaj a fost deschis, care prezinta urme de folosire, uzura, lipsesc accesorii ale acestora, prezinta zgarieturi, loviri, etc.

Returul se va face in ambalajul original al produsului, cu etichetele intacte, cu certificatul de garantie in original (in cazul in care a fost atasat).

Consecintele retragerii

Daca va retrageti vom rambursa catre dumneavoastra sumele primite. Vom efectua rambursarea folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia principala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Rambursarea sumelor achitate de catre dumneavoastra se va face in 21 zile de la data primirii produsului/produselor returnat(e).

Costul returnarii produselor va fi suportat de catre dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a returna in termen de maximum 14 zile produsele si direct la sediul nostru situat in Str. Miron Costin nr. 8, sector 1, Bucuresti

Ce fac daca in colet gasesc un produs cu defecte?

Daca gasiti in coletul dumneavostra un produs care prezinta defecte, atunci sunteti obligat sa nu utilizati produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat. Produsul va fi returnat in ambalajul original impreuna cu factura fiscala si formularul de retur, completat integral. Contravaloarea comenzii/produsului va fi returnata dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

Cum pot anula o comanda?

Daca doriti sa anulati o comanda, va rugam sa trimiteti un e-mail la office@ortovit.eu / c.constantin@ortovit.eu / s.badea@ortovit.eu in care sa precizati ca doriti rezilierea comenzii. In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru solutionare.